Nu måste jag berätta! Vi köpte en båt förra hösten. Med trädäck som sett sina bästa dagar och motor som inte startade… Men lite galenskap ska man ju ge sig in på då och då! Så vi gjorde det. Och efter mycket envishet och många sliptimmar och andra timmar med för den delen, var det äntligen dags att ta med henne till vårt lilla paradis. Midsommar hade vi bestämt och midsommar blev det. Och som hon glänste i midsommarsolens sken, våran SolBritt! Och Niklas glänste med!

SolBritt - LISALISA

SolBritt - LISALISA

Första turen tog vi själva jag och Niklas. Gled fram över glänsande hav med den dunkande Albin-motorn och solen som aldrig ville gå ner.

SolBritt - LISALISA

SolBritt - LISALISA

Dagen efter fick alla följa med. Ingen sommarvärme i luften men ute på öarna är det liksom alltid sommar. Och någon måste alltid bada. Och vi tog en tur till utsidan för att se på ”värsta” vågorna som inte var så värst ”värsta” just denna dagen. Men allt skrot som flutit iland vittnade om höstens stormar och allt som ligger där i havet fast det inte borde. Men skrot kan alltid bli nåt nytt, så vi hittade både ett litet hus och den berömda skoparaden.

SolBritt - LISALISA

SolBritt - LISALISA

SolBritt - LISALISA

Och lite trist var det allt att åka hem och jobba några veckor till innan vi kan dunka runt med SolBritt vareviga dag! Men snart!

/(Tilda)Lisa