Är nästan sprickfärdig av förväntan! I mitten på april flyttar vi in på Nääs Fabriker. Välkommen till Studio LISALISA!

Tanken på att ha en plats där LISALISA hör hemma och där man kan komma och känna, klämma och inspireras av våra produkter har funnits där ett tag men inte riktigt tagit form. Men för några veckor sedan blev det plötsligt verklighet!

_64B4301_mindre

– Jag har varit med på events på Nääs Fabriker några gånger och känner mig verkligen hemma i den vackra miljön. Att få befinna sig i samma lokaler som dåtidens textilindustri gör att tanken på hållbar närproduktion blir än mer påtaglig. Och att hitta ett ställe där naturen är så nära samtidigt som det är mycket människor och liv och rörelse gör det till en perfekt plats för mig! säger Lisa Göthberg.

Fasad jpeg

Studio LISALISA blir kombinerad designverkstad och butik och ligger i Mellersta Fabriken i anslutning till de andra butikerna och de nya kontoren på entréplanet. Vi kommer hålla öppet på torsdag-fredag kl 12-17 och ibland blir det även under helgen! Håll utkik på hemsidan för avvikande öppettider. Smygpremiär blir fredag den 22 april då det är tjejkväll på Nääs Fabriker från kl 17.30. Varmt välkomna!

LISALISA skapar produkter inom inredning och livsstil som får naturen att komma nära dig. Vi värdesätter genuina material och lokal produktion för att uppnå den höga kvalitet som behövs för att skapa hållbara produkter. Mönstren är ofta grafiska och plockar upp små ögonblick från den skandinaviska naturen.