Graphic Wings - nytt mönster - LISALISA

Graphic Wings - nytt mönster - LISALISA

Det har varit mycket uppståndelse kring pilgrimsfalkarna som är tillbaka i Stockholm igen! Falkungar från Nordens Ark placerades i veckan i bolådor högst upp i Folksam-skrapan på Söder. I slutet av juli kommer de förhoppningsvis flyga fritt över Stockholm, något de inte gjort på 60 år. Projektet är ett samarbete mellan Naturskyddsföreningen, Nordens Ark, Stockholms Ornitologiska förening och Folksam. Totalt har Nordens Ark under de senaste 15 åren fött upp närmare 200 pilgrimsfalk-ungar som placerats ut runt om i Sverige Läs mer på Nordens Arks hemsida!

Vi är så himla glada för det här och måste passa på att ge er en lite tjuvtitt på det nya mönstret i Graphic Wild Serien! Med inspiration från just pilgrimsfalkarna på Nordens Ark har vi tagit fram Graphic Wings, formgivet av Lisa Göthberg! Mönstret är grafiskt men ändå detaljerat! Och det är på naturens villkor.

På Formex 13-16 augusti i monter 13.48 presenterar vi det nya mönstret och flera nya och spännande produkter!

För den som redan längtar efter produkter med Graphic Wings… nej de finns inte i webbutiken än. Men om ni har vägarna förbi Nordens Ark så finns några exemplar av provkollektionen av brickor och grytunderlägg i deras butik! Hurra!

#pilgrimsfalk #nordensark #stockholm #naturskyddsföreningen #fåglar #falk #graphicwild #graphicwings