I veckan kommer äntligen brickorna och underläggen i Graphic Wild! Då kommer vi få se Graphic Roar och Graphic Miao med två olika bottenfärger på mellanstora brickor, grytunderlägg och glasunderlägg.

Graphic_Wild_fika_3

Brickorna och underläggen tillverkas i Sverige av naturmaterial. De görs en och en för hand och är verkligen ett genuint hantverk. Materialet är björkfaner eller MDF och träet kommer självklart ifrån antingen FSC- eller PEFC-certifierade leverantörer, vilket innebär att allt trämaterial kommer från skogar som brukas långsiktigt och ansvarsfullt.

Ödmjukhet och kärlek till vår nordiska natur har gett inspiration till de nya mönstren i Graphic Wild där det är djuren som sätter ner foten, det är de som tittar på dig!

Djurmönster har ofta en tendens att bli gulliga, men i Graphic Wild har vi strävat efter att behålla attityden och distansen som djuren i naturen har till oss människor. Vi ser dem skymta förbi i mönstret som strävar uppåt och snabbt förbi. Plötsligt har ett av dem stannat för att betrakta oss. Det är på naturens villkor.

Själv har jag ett sjukt habegär efter björnar och lodjur i köket! Måtte de vara här illa kvickt!