STUDIO LISALISA

Mitt namn är Lisa Göthberg och det är jag som driver Studio LISALISA. Jag är grafisk formgivare och har min studio i Hedefors, Lerums kommun, ca 15 min från Göteborg. Jag jobbar med kommunikationsmaterial och reklam för olika uppdragsgivare och designar mönster för mitt eget varumärke LISALISA. 

 

Uppdrag som grafisk formgivare

Som grafisk formgivare utför jag uppdrag inom kommunikation och marknadsföring. Jag har arbetat som frilansande AD, grafiker och illustratör i 6 år och innan dess var jag på en mindre byrå, vilket gör att jag är van att ha helhetsperspektiv över mina projekt. Min drivkraft är att skapa hållbar kommunikation. Med det menar jag att man strävar efter långsiktighet och att ta ansvar. Både med tanke på miljön och de människor man kommunicerar med. För mig är det viktigt att den information man sänder ut uppfattas som värdefull och intressant för dem som får den. Några av mina kunder har egna marknadsavdelningar och använder mig som konsult i de projekt de själva inte hinner med eller där de vill få in ett annat perspektiv. Andra kunder är lite mindre företag som behöver en helhetssyn på marknadsföringen och någon extern som har möjlighet att förverkliga deras idéer. Jag samarbetar även med andra kreatörer och marknadsförare emellanåt. 

Kreativa samarbeten

Jag utför gärna kreativa uppdrag och samarbeten inom illustration, bokformgivning och produktutveckling. Min drivkraft är att mitt skapande på olika sätt ska leda till ett mer hållbart och mera kreativt samhälle. Delar du min vision och har en idé eller produkt där jag kan hjälpa dig att förverkliga den, hör av dig så ser vi var vi hamnar!