Allmänt

För att handla i webbutiken SHOP.LISALISA.SE måste du vara 18 år.

Betalning

Du kan betala med Paypal eller kontant vid överenskommelse.

Moms
Alla priser visas inklusive moms (normalt 25%).

Lager och leverans

Produkter som finns i lager skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar.

Privatpersoner i Sverige 
Dina varor skickas med Postnord Varubrev som normalt lämnas ut dagen efter inlämning. Är ditt paket för stort för din brevlåda lämnas det hos ditt närmaste ombud och du meddelas genom sms eller e-post. Fraktkostnaden är 50kr inkl moms. Fri frakt över 500kr.

Du som bor nära kan också välja att hämta upp din produkt hos Studio LISALISA på Hedeforsvägen 4 i Stenkullen, och slippa fraktkostnaden. Kontakta oss och boka tid.

 

Ångerrätt och reklamation

Som privatperson i Sverige har du 14 dagars lagstadgad ångerrätt så länge produkterna är i oförändrat skick. Kontakta oss för mer information.

Om du upptäcker något fel på levererad produkt kan du höra av dig till oss på reklamation(at)lisalisa.se så hjälper vi dig.

Personuppgifter

När du handlar hos SHOP.LISALISA.SE uppger du information som t. ex. namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Detta innebär att vi använder dem:

  • I vårt beställningssystem för att kunna skicka faktura/kvitto
  • I vårt leveranssystem att kunna leverera dina varor
  • I Paypal för att du ska kunna genomföra din betalning
  • Om vi behöver komma i kontakt med dig angående din beställning

Vi behandlar dina personuppgifter med högsta försiktighet och garanterar, i enlighet med GDPR, att dina kunduppgifter endast används av LISALISA som drivs av företaget TildaLi.

Återförsäljare och företagskunder

Vill du bli återförsäljare av LISALISAs produkter? Vad kul! Du välkommen att kontakta oss på hej(at)lisalisa.se för produktkatalog och prislista.

Är du inredare, stylist eller fotograf eller har du kanske butik, restaurang eller kontor där LISALISAs design passar perfekt i inredningen? Kontakta oss på hej(at)lisalisa.se. Som företagskund har du tillgång till förmånliga erbjudanden på våra produkter och om du är intresserad av speciallösningar till din inredning har vi stora möjligheter att hjälpa dig med både idéer och förverkligandet av dem.

Om LISALISA

Webbutiken SHOP.LISALISA.SE drivs av företaget TildaLi, Gnejsvägen 12, 44361 Stenkullen, Sweden. Org. no 820224-5588. Företaget är godkänt för F-skatt.